Posted by & filed under Bydlení, Vybavení do kuchyně.

Příprava kávy v presovači Bodum Keny je velmi jednoduchá. Nahrubo mletá káva v množství, které odpovídá velikosti nádoby (na 1 l cca 80 g kávy), se zalije horkou vodou. Pozor vodu zásadně nepoužívejte vařící. Nechte tři až čtyři minuty odstát. Pak stačí jen pomalu stlačit a vynikající zážitek ve formě kávy je připraven.

Výrobky Bodum jsou obecně velmi ceněny mezi zákazníky po celém světě. Nejen pro precizní provedení, ale také pro design. Posuďte samy tento skleněný presovač, zapouzdřený v plastovém držáku přímo vybízí k přípravě voňavé kávy.

Tip na kávu: zkuste na hrubo mletou kávu z Kolumbie:

Starbucks Columbia Nariño Supremo

Columbia Nariño Supremo, vynikající káva na latinskoamerickou kávu s překvapivě plným tělem, je rovněž zajímavá svou typickou strukturou a chutí po vlašských ořechách.
Sámotný koncern Starbucks doporučuje způsob úprave tohoto druhu kávy ve French pressu, kdy presovač zvýrazní všechny její chutě.


Reklama:

Leave a Reply

  • (will not be published)