Posted by & filed under knihy.

V nové knize Zdeněka Pohlreicha Prostřeno bez servítků naleznete více než 100 pokrmů současné české kuchyně.

Šéfkuchař, který nikdy nenosí čepici, majitel dvou restaurací, které jsou plné hostů, televizní moderátor, který má vždy dobře nabroušeno. Zdeněk Pohlreich nabízí své recepty od předkrmů po dezerty, které jsou hvězdami jeho podniků, ale zároveň vás seznámí se svou životní cestou od trpkých začátků kuchařského učně až po dráhu vyhledávaného šéfkuchaře. Nezatají vám ani osobní pohled na stav české gastronomie. Pokrmy doprovází barevné snímky přední fotografky Aleny Hrbkové.

„Kuchařka určitě stojí za prolistování, načerpáte z ní mnoho inspirace, ale pokud hledáte rychlý recept pro rodinu, který zvládnete uvařit po osmihodinové směně v práci, aniž by rodina jedla o půlnoci, asi po ní nesáhnete.“ Více z recenze na Hobby.cz – Testujeme novou Pohlreichovu kuchařku: nejdříve se raději naučte vařit.


Reklama:

Leave a Reply

  • (will not be published)